vineri, 9 octombrie 2009

Balsamul de par...pro sau contra...!!!!


Balsamul de par este un produs care contine ingredienti activi cu efect regenerant si nutritiv ce intaresc si prelungesc efectul samponului. Componentele acestuia au proprietatea de a reface rapid structura degradata a firului de par, de a-l face mai suplu ceea ce permite periajul usor.

Parul necesita o ingrijire deosebita precum si produse speciale pentru a-l „controla” si coafa mai usor. De aceea, este important sa nu sari peste aceasta etapa din procesul de ingrijire daca vrei sa ai un par stralucitor.
Agresiunile din mediul exterior sunt permanente: vopseaua de par, uscatorul, poluarea, praful, soarele, umiditatea, vantul, produsele de styling, ondulatorul etc. Tocmai de aceea, principalul obiectiv al celor care vor sa foloseasca un balsam este sa obtina un par matasos si plin de viata. Indiferent de natura parului – prea subtire, prea uscat, cret sau deteriorat – balsamul poate contribui la solutionarea problemelor.

Iata cateva dintre regulile dupa care te poti baza cand cumperi un astfel de produs:



  • Verifica eticheta pentru a vedea daca este adaptat tipului tau de par: efect de volum pentru par fin, protector si revelator pentru parul vopsit, stralucitor pentru parul tern, hidratant pentru uscat si degradat etc;

  • Daca ai parul rar, moale si fin, este recomandat sa-ti achizitionezi un produs pentru volum;

  • Daca ai parul sanatos si stralucitor, nu ai nevoie decat de un balsam simplu pentru par normal;

  • Daca parul se incurca foarte usor este indicat sa optezi pentru un balsam cu efect de descurcare. Rezultatul: parul este mai matasos si mai usor de pieptanat.