sâmbătă, 20 noiembrie 2010

Acum la Salonul Unicat...COSMETICA DE AUTOR

INTOARCEREA LA NATURA!

Il consider logo-ul cel mai nimerit, iar cosmetica de autor inseamna aplicarea de tratamente cosmetice de intretinere si prevenire, cu ingrediente naturale pregatite pe loc in functie de particularitatile fiecarui ten.

Pentru a putea reda frumusetea unui ten, este necesar sa se tina seama de toti factorii care ii pot dauna tenului. Tratamentele faciale sunt destinate tuturor, indiferent de vârsta, tip de ten, sex sau profesie, deoarece „Frumusetea nu este întâmplatoare”, se dobândeste si se pastreaza cu grija si are nevoie de ajutorul unui specialist.

Tratamentele cosmetice moderne trebuie sa îmbine stiinta cu remediile naturale care se folosesc de sute de ani si care in timp si-au demonstrat eficacitatea, de asemenea este importanta relaxarea si increderea care trebuie oferite cu ajutorul produselor si ingredientelor naturale active, a mirosurilor si aromelor imbietoare, a atmosferei care sa confere placere clientelor si succes cosmeticienei.

Începând de la vârsta de aproximativ 40 de ani, pielea devine foarte pretentioasa în privinta îngrijirii, ii scade elasticitatea si rezistenta, apar ridurile si se resimt efectele datorate insomniei, stressului, in unele cazuri a excesul de tutun si alcool sau a expunerii neprotejate la soare. Tonalitatea tenului variaza pe moment sau pe termen lung din motive interne, externe sau genetice.

Odata cu înaintarea în vârsta, epiderma îsi pierde din elasticitate, devenind flasca, muschii cedând datorita diminuarii elastinei si colagenului – substante fundamentale ale pielii - facând-o pe aceasta sa se maturizeze, sa îmbatrâneasca.

Scopul masajului facial consta în general din masajul fetei si cel al decolteului pentru pastrarea elesticitatii si calitatii tesuturilor, reducerea simptomelor de îmbatrânire, întirzierea aparitiei lor, obtinerea senzatiei de prospetime, eliminarea oboselii.

Efectul cosmetic al masajului este stimularea circulatiei sanguine si limfatice care produc o intensificare a activitatatii biologice a tesuturilor. Procesele care stau la baza tratamentului cosmetic adica procesele de curatire, hidatare, ionizare, micromasaj, hranire, tonifiere, rehidratare se fac personalizat pentru fiecare tip de ten. Acestea se realizeaza cu ajutorul produselor si ingredientelor naturale sau din sursa naturala si animala (laptele si derivatele din lapte, mierea si produsele apicole).

Vitaminele ajuta pielea sa-si pastreze mai mult timp tineretea, supletea si prospetimea, aceasta se refera în primul rând la vitaminele A, E si C. Ele sunt în stare sa neutralizeze moleculele agresive care accelereaza îmbatrânirea pielii, adica „radicalii liberi” care intra în legatura cu celulele sanatoase si devin daunatori prin slabirea rezistentei lor.

Pentru tratamente cosmetice va astept la Unicat Salon in strada Cuza Voda nr.60.
pentru mai multe detalii vizitati:  http://mariamihaiu.wordpress.com/